Home » Medicine » het stoppen van complicaties en het verlagen van hun hebben een impact op

het stoppen van complicaties en het verlagen van hun hebben een impact op

al dan niet spreken van migraine, complicaties van angst-verscheidenheid of verschillende routine hoofdpijn, is het betrouwbaar om te beweren dat de eersteklas hoofdpijnaanval het is dat u niet zou moeten hebben. Hoewel u wellicht een sterke behandeling heeft vastgesteld voor het oplossen van een hoofdpijn die al aan de gang is, is er niets aan de ultramoderne begeerte behandeling, met als doel de aanval van volgende week te behouden.

Hoofdpijnremedies zijn beschikbaar in twee soorten abortieve en preventieve. Het abortieve formulier is bekend aan de meeste mensen. Het is alles wat je doet om een ​​hoofdpijn te doen die al is gestart. Gewoonlijk bevat het een over-the-counter of recept medicatie, maar in sommige gevallen werkt een non-drug techniek. Een preventieve behandeling is daarentegen alles wat je dagelijks doet, met als doel het houden van toekomstige aanvallen vanaf het begin. Ook deze kunnen drugs- en non-drugbenaderingen omvatten.

Miljarden dollars worden elke jaar doorgebracht op abortieve therapieën. Voor de meeste fasen zijn ze goed uitgegeven. En voor mannen en vrouwen die zeldzame hoofdpijn hebben die snel en betrouwbaar opgelost worden door middel van een abortieve behandeling, kan een preventieve therapie misschien zinloos zijn.

Maar als aanvalle populair zijn, ruw op te lossen, interfereren met natuurlijke activiteiten of bijwerkingen van de abortieve genezing inbreuk maken op traditionele activiteiten, dan moet een preventieve therapie worden bekeken. Het gebruik van een preventieve reliëf zorgt ook niet voor een abortieve maatregel: elk kan ook deel uitmaken van een ingebouwd plan.

Vroeger dan gespecificeerde therapieën voor aangewezen hoofdpijnvormen bespreken, laten we de gevolgen van gewone hoofdpijn niet vergeten. De extra schijnbare invloed is de pure onaangenaamheid en het lijden die betrokken zijn bij een aanval. Niettemin is nog een invloed – alhoewel veel minder voor de hand liggend – in zijn bezittende middelen, net als overheersend. En dat is de bijbehorende onbevoegdheid of gebrek aan functie die met een aanval komt.

Als een hoofdpijn aanval ernstig is, dan was er iets anders opzettelijk voor die dag uit het raam gaat – het kan gewoon nu niet gebeuren. Als een aanval in de diepte redelijk is, dan zijn gebruikelijke hobbies waarschijnlijk haalbaar, maar ontstaan ​​langzamer, veel minder effectief, of vereisen meer inspanning om te leveren. Dit vertegenwoordigt ook hoofdpijnverwante ongeschiktheid.

Een toenemende trend op het gebied van hoofdpijnbeheer is dat de beoefenaars het gebrek aan prestaties van hun patiënten aanpakken, evenals hun verdrukking en lijden. Drs. Richard Lipton en Walter Stewart ontwierpen een vragenlijst om de hoofdpijn gerelateerde handicap te schatten, bekend als de MIDAS (Migraine Disability Evaluation) schaal die kan worden gebruikt voor complicaties van niet-migraine.

Het meten van waarna MIDAS opnieuw gemeten wordt, is één aanpak om te beoordelen of een preventieve genezing sterk is. Maar om de effectiviteit (of het gebrek aan effectiviteit) van een preventieve hoofdpijn therapie goed te kunnen waarnemen, moet er ook een dag-tot-dag opname methode zijn.

Het is mogelijk zo min als een verifieermerk op de kalender voor dagelijks met eventuele symptomen. Een ander systeem is aan het eind van elke dag samengevat dat in de toekomst hoofdpijn beïnvloedt door een van de vier volgende beschrijvingen te kiezen: geen, matig, gemiddeld of ernstig. Numeriek geneigd mensen kunnen rangen van nul 3 aan deze keuzes toewijzen en vervolgens gemiddelde en andere records voor elke kalendermaand uitvoeren.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *